Έλληνες Swingers

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ"

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

O ιστότοπος «Έλληνες Ηδονιστές» είναι ο διαδικτυακός τόπος της ομώνυμης κοινότητας, της οποίας απηχεί τις βασικές αρχές και θέσεις της.

 

Ο αναβαθμισμένος ιστότοπος, ο οποίος λειτουργεί συνεχώς από τις 17 Φεβρουαρίου 2014, καλύπτει το κενό που παρατηρείται στον ευρύτερο χώρο του ελληνικού ηδονισμού, με την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς στην κοινωνία.

 

Ο ιστότοπος «Έλληνες Ηδονιστές» παρέχει πλήρη ελευθερία έκφρασης και καταγραφής απόψεων στα μέλη του δικτυακού τόπου συζητήσεων (forum), καθώς και τη δυνατότητα ανάρτησης σχολίων, προσωπικών μαρτυριών και οπτικοακουστικού υλικού.

 

Δεκτά προς ένταξη στην Κοινότητα "Έλληνες Ηδονιστές" ΜΟΝΟ αμφιφυλόφιλα και ετερόφυλα ζευγάρια, ενώ ζευγάρια με τόπο κατοικίας στους Νομούς Αττικής και Πειραιώς περνούν από συνέντευξη πριν από την αποδοχή της αίτησης εγγραφής.

 

Μέσω της λειτουργίας του ιστότοπου «Έλληνες Ηδονιστές» επιδιώκεται η νόμιμη λειτουργία κλειστών χώρων άσκησης των εναλλακτικών μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς στην ελληνική επικράτεια, με την ψήφιση και ενσωμάτωση αναθεωρημένων διατάξεων στους αντίστοιχους κώδικες, που ανταποκρίνονται στις σημερινές τάσεις.

 

Οι Έλληνες ηδονιστές και ηδονίστριες θεωρούν την ηδονή βασικό στοιχείο της κοσμοθεωρίας τους, υποστηρίζοντας σθεναρά τον καθορισμό ειδικών ζωνών για την άσκηση των εναλλακτικών μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς στα εμπορικά κέντρα παραθερισμού γυμνιστών και όχι μόνο σε όλο τον κόσμο.

 

 

Καλή πλοήγηση!
Άγγελος Κ. Μιμηκόπουλος
Διαχειριστής

 

OI «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ

  • την κατάργηση των ερωτικών (=πορνογραφικών) ταινιών και την ενσωμάτωση ερωτικών σκηνών στις κανονικές ταινίες για ενήλικες
  • την επείγουσα αναθεώρηση συγκεκριμένων διατάξεων του Αστικού και Ποινικού Κώδικα, που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες συνθήκες της κοινωνίας
  • τη νόμιμη λειτουργία κλειστών χώρων για ανταλλαγή συντρόφων και ομαδικό σεξ
  • την καθιέρωση της σεξουαλικής αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση
  • τη νομιμοποίηση όλων των εναλλακτικών τρόπων συμβίωσης
  • την προστασία των σεξουαλικών μειονοτήτων
  • την ενημέρωση της κοινής γνώμης για «απαγορευμένα» θέματα
  • την κατάργηση της προληπτικής λογοκρισίας στο Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ»

Εγκρίνουμετον ομαδικό γάμο


το σεξ χωρίς ενοχές


την ηθική υγεία


την ουσιαστική ανταλλαγή συντρόφων


τη διατήρηση της οικογένειας

Απορρίπτουμετη μοιχεία και το διαζύγιο


την ανταλλαγή της συζύγου χωρίς αγάπη


την υποκριτική μονογαμία


τη σεξουαλική αναστολή


Downloadhttp://bigtheme.net/joomla Joomla Templates